miercuri, 3 februarie 2010

cutzu cutzu...

cui nu ii plac catelusii?! eu una sunt topita dupa ei! si sunt convinsa, dragele mele ca si iubitii vostri indragesc dragutele patrupede. asadar, revin cu idei de cadouri pentru sf. valentin.
pun pariu ca ati avut multe certuri cu persoana iubita din cauza orelor nenumarate petrecute de aceasta in fata calculatorului jucandu-se StarCraft, WarCraft, Doom, etc??!! de cate ori nu v-ati simtit singura si abandonata in favoarea acelor jocuri sangeroase si de ate ori nu v-a venit sa-i strigati "imi bag ..(piciorusele sau alte parti anatomice pe care nu le detineti)..in calculatorul tau"!!!! dar pentru ca sunteti niste lady si evident, mai aveti nevoie de "picioruse", iubi se joaca in continuare linistit, zambindu-va triumfator!

acum insa, cuvintele dumneavoastra pot deveni realitate. iata cum aceste fiinte dragalase numite catelusi, va pot ajuta sa va indepliniti visul:

3 comentarii:

VladImpaler1801 spunea...

deci asa planuiti voi sa sabotati calculatorul jucatorilor? =))

Ah. Manu', nu ma asteptam tocmai de la tine sa scri cu litera mica la inceput de propozitie... Vezi ca te prosteste "b"UCURESTIUL :P

Ia revino tu la limba romana, mama, si arata ca esti "filolo-aga"

Te imbratisez prieteneste
Sarut mana

Manuela spunea...

ooffff...mai vlad, daca scriu cu litera mica la inceput de propozitie nu e pentru ca nu stiu cum se scrie, ci pentru ca asa imi place sa scriu pe blog! in schimb, tu ar trebui sa stii, daca tot dai lectii, ca "sa scri" , asa cum SCRII tu in comentariu e mult mai grav. asta asa, ca inainte sa dam sfaturi filologice, sa ne uitam si-n ograda proprie!! sper sa nu te superi pe mine! si eu te imbratisez!

Anonim spunea...

owned! hehe.